Leadworks
zorgt voor goede
B2B  leads
en jij focust op het binnenhalen van nieuwe klanten

Bel mij terug

Vul hier jouw telefoonnummer in
en wij bellen je zo snel mogelijk
terug voor meer informatie.

Diensten

Strategieworkshop

Voordat wij aan de slag gaan bepalen we eerst de leadgeneratie strategie het beste ingezet worden om jouw doelgroep te benaderen. Doelgroep analyse, waarde propositie, inzet van tools en marketingtechnieken passeren de revue. We bouwen met elkaar aan jouw strategie, waarna Leadworks het ‘Plan van Succes’ ontwikkelt. Na afloop van de workshop werken we deze strategie uit.

Combinatie van LinkedIn leadgeneratie en telemarketing

Door de slimme inzet van eenvoudige tools maakt Leadworks jouw leadgeneratie persoonlijk en krijg je meer goede B2B- leads. We werken vanuit jouw persoonlijke LinkedIn profiel om je netwerk te vergroten en gebruiken de telefoon om kennismakingsgesprekken te regelen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

LinkedIn leadgeneratie

Relevante LinkedIn profielen boeken en contact leggen via een persoonlijk bericht met een prikkelende boodschap, dat is wat we tijdens een LinkedIn campagne doen. Met moderne technieken optimaliseren we dit proces. Aan de hand van de reacties springen we in op verkoopkansen en zorgen we voor persoonlijke ontmoetingen met belangrijke mensen binnen de doelgroep.

Persoonlijke e-mail leadgeneratie

Via e-mail leggen we contact met relevante contactpersonen bij bedrijven uit jouw doelgroep. Met een korte en krachtige boodschap verwoorden we jullie propositie. OP die manier ontstaat er een eerste contact.

Telemarketing

Telemarketing is en blijft één van de krachtigste proactieve instrumenten om leads te genereren in de zakelijke markt. Als een verlengde van jouw bedrijf leggen wij contact met de doelgroep. Een betrokken team met een zekere senioriteit en veel ervaring in het bedrijfsleven zetten wij hiervoor in. We zijn de ambassadeurs van jouw organisatie.

Doelgroep adressen

Door de inzet van de nieuwste (online) technieken stellen wij een doelgroep bestand samen die naadloos aansluit bij jouw propositie. Ook relevante contactpersonen, beslissers en beïnvloeders met persoonlijke contactgegevens verzamelen we van het internet. Hiermee ligt de doelgroep binnen handbereik.

International business leads

Vanuit ons kantoor in Den Haag werken in verschillende Europese landen met native speakers: België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Polen, Spanje, Engeland en Rusland.

Wij werken voor:

BeGlobalThexton Armstrong

Op maat gemaakte

leadgeneratie voor elk uniek bedrijf.

Voordat wij aan de slag gaan bepalen we eerst de leadgeneratie strategie het beste ingezet worden om jouw doelgroep te benaderen.

Doelgroep analyse, waarde propositie, inzet van tools en marketingtechnieken passeren de revue.

We bouwen met elkaar aan jouw strategie, waarna Leadworks het ‘Plan van Succes’ ontwikkelt. Na afloop van de workshop werken we deze strategie uit.

Maak nu een

afspraak.