B2B leads via LinkedIn

Meer leads, meer potentiële klanten!

LinkedIn is een effectieve en krachtige tool voor leadgeneratie. Een snelle manier om je netwerk te vergroten en in contact te komen met potentiële klanten. Optimaliseer jouw leadgeneratie met LinkedIn en laat onze professionals je helpen om de leadstroom te automatiseren, zodat je meer waardevolle leads krijgt zonder veel tijd te investeren.

Wat wij bieden

LinkedIn Leadgeneratie campagne!

Geautomatiseerde online marketing campagne gericht op het leggen van het eerste contact met relevante besluitvormers bij bedrijven binnen jouw doelgroep. Maandelijks stellen we hiervoor een doelgroep bestand van maximaal 500 contacten samen. Met deze potentiële klanten leggen we vanuit jouw LinkedIn profiel en/of dat van collega’s contact en maken we de connectie.

Via Linkedin-chat brengen we daarna met automatische vervolg-berichten het gesprek voor jou op gang. Nieuwe contacten voegen we toe aan jullie CRM voor verdere opbouw van de relatie. Zo breiden we doorlopend jouw netwerk uit met persoonlijke relaties zonder dat het je tijd kost.

Wij richten de software voor je in en zorgen voor de juiste koppelingen, zodat je efficiënt leads kunt genereren. Tot slot gaan wij voor je aan de slag met het leggen van contact met waardevolle mensen uit jouw doelgroep. Hierdoor krijg je meer afspraken met potentiële klanten en vergroot je jouw naamsbekendheid.

Je kunt ervoor kiezen om zelf te reageren op inkomende berichten, maar je kan het ook bij ons uitbesteden zodat je ervan verzekerd bent dat er altijd gereageerd wordt en er geen warme leads blijven liggen.

Maak direct een afspraak met één van onze experts.

Wat krijg jij terug van ons?

Extra