Vandaag miste je B2B-leads zonder het te weten!

Persoonlijk contact is onze succesformule

Door de slimme inzet van eenvoudige tools maakt Leadworks jouw leadgeneratie persoonlijk en krijg je meer goede B2B- leads. We werken vanuit jouw persoonlijke LinkedIn profiel om je netwerk te vergroten en gebruiken de telefoon om kennismakingsgesprekken te regelen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Combinatie van LinkedIn en telemarketing

Leadworks helpt je bij het vergroten van je netwerk op LinkedIn door het actief uitnodigen van nieuwe potentiële zakelijke contacten. Dit doen wij vanuit jouw persoonlijke LinkedIn profiel. Op deze manier kom je direct onder de aandacht bij de beslissers in de doelgroep. Mensen die direct het connectieverzoek accepteren bellen wij om een kennismakingsafspraak te maken. Het bellen wordt daardoor minder ‘koud’ en dit komt ten goede aan de conversie.

Wat wij bieden

Klant aan het woord

 “IN DE EERSTE MAAND HEB IK RUIM 100 NIEUWE RELEVANTE CONTACTEN KUNNEN TOEVOEGEN AAN MIJN NETWERK. VERVOLGENS HEEFT LEADWORKS MEERDERE BEZOEKAFSPRAKEN VOOR ME GEMAAKT BIJ DEZE CONTACTEN. DE EERSTE KLANTEN ZIJN ONDERTUSSEN GETEKEND. BEDANKT LEADWORKS!”

Wie gaan wij benaderen?

We starten met een workshop om samen de doelgroep scherp te krijgen: welke branche(s), omvang van het bedrijf, wie is de beslisser? Vervolgens passen we de propositie aan op die doelgroep.

Hoe werkt het in de praktijk?

  1. We koppelen een externe tool aan jouw persoonlijke LinkedIn
  2. Met deze tool gaan we verder aan de slag. Je LinkedIn profiel gebruiken we verder niet.
  3. In de externe tool importeren we de profielen die we gaan uitnodigen
  4. Vervolgens gaan we deze mensen uitnodigen met een korte prikkelende boodschap

Wat hebben we nodig van jou?

Wat krijg jij terug van ons?

Wij werken voor

BeGlobalProgaia IT solutions

Op maat gemaakte

leadgeneratie voor elk uniek bedrijf.

Voordat wij aan de slag gaan bepalen wij eerste hoe wij deze leageneratie strategie het best kunnen inzetten om jouw doelgroep te benaderen.

Doelgroep analyse, waarde propositie, inzet van tools en marketingtechnieken passeren de revue.

We bouwen met elkaar aan jouw strategie, waarna Leadworks het ‘Plan van Succes’ ontwikkelt. Na afloop van de workshop werken we deze strategie uit.

Neem nu contact op voor meer informatie over onze aanpak!